Sunprime Miramare Beach

Ixia, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • vain aikuisille
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 9.2 km (18 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 2 km
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola: 2
  • Siivous (krt/vk): 7
  • Adult hotel

Tietoja hotellista

1960-luvulla hotellin nimi oli Miramare Wonderland. Siihen aikaan se oli kansainvälisten julkkisten suosiossa ja esimerkiksi Jackie Kennedy on asunut aikoinaan tässä hotellissa.

Hotellialue poikkeaa täysin totutusta. Pinta-alaltaan se on noin 70 000 m² ja reilun kilometrin pituinen, ja kävelypolut kiemurtelevat vehreän puutarhan keskellä. Matalat huoneistorakennukset ja bungalowit on ripoteltu eri puolille hotellialuetta, ja täällä on myös hyvää tilaa, mikäli haluat välillä vetäytyä omaan rauhaan hieman syrjemmälle. Hotellissa on suuret välimatkat paikasta toiseen ja tietyistä huoneista on pidempi matka allasalueelle. Hotellialueella on myös suuri keinotekoinen laguuni, joka ei kuitenkaan ole uimakelpoinen. Laguunin ympärillä on lukuisia tasanteita, voit istahtaa alas aurinkotuolille rentoutumaan ja nauttimaan olostasi. Ihaile myös upeita merimaisemia.

Sunprime Miramare Beachissä voit majoittua sviitissä tai bungalowissa. Kaikissa huoneissa on ilmastointi sekä parveke tai terassi, joista useimmista on myös näköala merelle. Allasalue sopii vaativampaankin makuun. Suuren uima-altaan ympärillä on hyvää tilaa ja runsaasti aurinkotuoleja sekä aurinkovarjoja. Ja kuten aina Sunprime Hotels -hotellissa, myös täällä pääset herkuttelemaan hotellin ravintolassa nauttien maukkaista ruuista. Halutessasi voit myös käydä ilmaisilla ryhmäliikuntatunneilla, joista vastaavat koulutetut ohjaajat. Hemmotteluhetkistä ja erilaisista hyvinvointihoidoista voit nauttia Sunprime Spassa. Hotellialueen ulkopuolella on myös matkamuistomyymälöitä, vähän ostosmahdollisuuksia sekä useita paikallisia ravintoloita, joissa voit myös halutessasi käydä syömässä ja nauttimassa aidoista kreikkalaisista ruuista.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä