Reethi Beach Resort

Baa Atholhu, Malediivit Lippu - Malediivit

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Baari: 5 kpl
  • Ravintola: 5
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Reethi tarkoittaa paikallisella Dhivehin kielellä kaunista, ja Reethi Beach Resort tekeekin oikeutta termille. Hotelli sijaitsee pienellä, kooltaan 600 kertaa 200 metriä olevalla saarella, joka on yksi noin tuhannesta saaresta, jotka muodostavat Malediivien saarivaltion. Saat nauttia lomasta paljain jaloin rennossa lomaparatiisissa.

Täällä asut mukavissa bungaloweissa aivan rannalla tai paalujen päällä meren yllä. Reethi Beach Resort -hotellin puitteet tarjoavat sinulle kaiken mitä tarvitset ihanaan ja rentouttavaan lomanviettoon. Voit hemmotella itseäsi jollakin ihanalla spa-hoidolla, treenata kuntosalilla tai osallistua erilaisiin urheiluaktiviteetteihin. Sinulle, joka haluat kokeilla joitain vesiurheilulajia, hotellissa on vesiurheilukeskus, jossa voi harrastaa muun muassa purjehdusta, leijalautailua, melontaa, purjelautailua ja vesilautailua. Hotellin allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on hyvä valikoima ravintoloita, joissa tarjoillaan yksinkertaisempia ruokia, kuten hampurilaisia sekä herkullisia kala- ja äyriäisruokia. Jos haluat lomailla vielä mukavammissa merkeissä, suosittelemme sinua varaamaan All Inclusive -ateriapaketin, jolloin päivän kaikki ateriat, snacksit ja juomat sisältyvät hintaan hotellin ravintoloissa ja baareissa. Hyvän illallisen jälkeen on mukava käväistä jossakin hotellin baareista, vaikkapa viihtyisässä rantabaarissa.

Saari sijaitsee keskellä Unescon biosfäärialuetta, Baa Atollia, jossa sijaitsee myös Hanifaru Bay. Lahdessa uiskentelee majesteettisen upeita paholaisrauskuja kesäkuusta lokakuuhun.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä