Hotel Principe

Verona, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Venice Marco Polo Airport (VCE): 13.9 km (19 mins)
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: On
  • Hissi
  • Ravintola: 2
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Hotel Principe sijaitsee kauniilla paikalla Venetsian suurimman ja kuuluisimman kanaalin, Canal Granden, varrella. Hotellista avautuvat hienot näkymät vilkasliikenteiselle kanaalille. Tyylikkään hotellin jokainen nurkkakin on kunnostettu huolellisesti kaupungin ja sen historian hengen mukaisesti. Hotellin antiikkiset kalusteet ja Muranon klassiset kristallikruunut sulautuvat hyvin yhteen ja värimaailma on sopusoinnussa muun sisustuksen kanssa. Myös huoneet huokuvat eleganssia ja hienostuneisuutta, ja kaikki huoneet ovat erilaisia. Matkastasi Venetsiaan tulee varmasti ainutlaatuinen elämys.

Hotellin ravintolan, Mirain, sanotaan olevan Venetsian ensimmäinen japanilainen ravintola. Ravintola houkuttelee innovatiivisilla japanilaisilla ruokalajeilla, joissa japanilainen kohtaa italialaisen ja brasilialaisen, koska pääkokki on kotoisin Brasiliasta. Upea ja virkistävä kokemus. Kannattaa myös nauttia cocktail terassilla, josta on näkymät kanaalille. Gondolit liukuvat hiljaa molempiin suuntiin, joten saat nauttia näkymästä, jonka voi kokea vain Venetsiassa.

Jos haluat tehdä omia löytöretkiä, kannattaa astua vesibussin, eli vaporetton kyytiin ja matkustaa niin pitkälle kuin mielesi tekee. Venetsia ei ole kovin suuri, joten voit milloin tahansa hypätä pois kyydistä ja kävellä takaisin hotellille. Myöskään vanhaan juutalaisghettoon, joka on täynnä historiaa ja vilskettä, ei ole pitkä matka. Jos kaipaat vehreämpää ympäristössä, voit kävellä Giardini Papadopoliin, Venetsian suurimpaan puistoon, joka on suosittu sekä vierailijoiden että kaupungin asukkaiden keskuudessa. Ja kuuluisalle Rialton sillalle kestää suorinta reittiä kävellen enintään kaksikymmentä minuuttia. Mutta Venetsiassa kuljetaan harvoin suorinta reittiä, sillä matkan varrella riittää nähtävää ja koettavaa. Jopa lyhyt matka voi kestää koko iltapäivän.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä