Royal Island

Baa Atholhu, Malediivit Lippu - Malediivit

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Baari: 3 kpl
  • Ravintola: 2
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Tervetuloa Royal Island -hotelliin, todelliseen lomaparatiisiin Malediiveilla ja Intian valtamerellä. Royal Island on keskikokoinen saari, noin 800 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Vehreän saaren ympärillä on kaunis meri ja koralliriutta.

Täällä ei ole pakko tehdä mitään - voit vain nauttia saaren rauhallisuudesta ja vapaudesta, lukea hyvän kirjan loikoillen aurinkotuolissa liidunvalkoisella rannalla tai pulahtaa turkoosinsinisiin aaltoihin. Royal Island -hotellissa on ihana allasalue, jolla on mukava viettää aikaa. Allasalueella on myös lastenallas hotellin nuorimmille vieraille.

Beach Villas -huoneet sijaitsevat aivan rannalla, joten kristallinkirkas vesi on vain muutaman askeleen päässä. Mikäli raaskit jättää kauniit näkymät joksikin aikaa, voit nauttia rentouttavasta hieronnasta tai jostakin muusta ihanasta hemmotteluhoidosta hotellin kutsuvalla spa-osastolla. Hotellin ravintoloissa voit nauttia sekä perinteisiä että kansainvälisiä ruokia. Kun varaat All Inclusiven, ateriat sisältyvät hintaan.

Myöskään aktiviteeteista pitävien ei tarvitse jäädä toimettomaksi. Tarjolla on runsaasti mm. erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja, sukelluskeskus (PADI), rantalentopallokenttä ja tenniskenttä. Hotellissa on myös kuntosali, jos haluat nostella painoja. Iltaisin voit nauttia viihdeohjelmasta baarissa, tanssia diskossa tai ihailla värikästä auringonlaskua.

Hotellista ei voi kirjautua ulos 24.12., 31.12., eikä 1.1.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä