U Hotel Fifth Avenue

New York, Yhdysvallat Lippu - Yhdysvallat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK): 27.9 km (39 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee suoraan Fifth Avenuella vain korttelin päässä Empire State Buildingistä ja jakaa Fifth Avenuen maailmanluokan ostoskuvakkeiden, kuten Lord & Taylorin, Saksin ja Tiffany'sin, kanssa. Kuuluisat nähtävyydet Rockefeller Center, Herald Square (Macy'sin koti), Lincoln Center, Central Park ja Madison Square Garden ovat myös kätevän kävelymatkan päässä hotellista. Lisäksi hotelli on 2 korttelin päässä "Fashion Avenuelta", joka on vaate- ja vaatealueen keskus. John F Kennedyn lentokentälle on noin 27 kilometriä hotellista, LaGuardian lentokentälle on noin 13 kilometriä ja Newark Libertyn kansainväliselle lentokentälle on noin 25 kilometriä hotellin ovesta.

70 huonetta sijaitsevat 9 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, pesulapalvelu ja kampaamo. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Siellä on myös useita kauppoja. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle maksua vastaan. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, ja niissä on parivuode tai queen-size-vuode. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio, herätyskello ja WiFi (maksullinen). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme. Tarjolla on hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Tapahtumarikkaan päivän jälkeen asiakkaat voivat treenata ja virkistäytyä kuntosalilla.

Ruokailutilassa on ravintola ja baari. Herkullinen aamiainen antaa energiaa loppupäivään. Hotelli tarjoaa myös välipaloja. Hotelli tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä