Gloria Verde Resort

Belek, Turkki Lippu - Turkki

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • kuntosali
  • Etäisyys rannalta: 200 m
  • Lentokenttä Antalya Airport (AYT): 36.1 km (40 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park
  • distance_beach: 200

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee aivan golfkentän vieressä Belek-Antalyassa, ja se sijaitsee 50 000 m²:n mäntypellolla, ja se on yhteydessä noin 2,5 km:n polulla Gloria Golf Clubin kentälle, joka on vain 7 minuutin bussimatkan päässä. Lentokentältä hotelli on noin 38 km:n päässä, mikä kestää noin 30 minuuttia.

Vieraiden käytettävissä on 276 huonetta, joista 22 juniorsviittiä, 26 sviittiä ja 144 kahden hengen huonetta 5-kerroksisessa päärakennuksessa ja 3 apurakennuksessa. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Lomakeskuksen palveluihin kuuluvat vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja pankkiautomaatti. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Kompleksissa on erilaisia palveluja vammaisille vieraille. Lomakeskuksessa on pääsy pyörätuolilla ja hissi. Takka luo kodikkaan tunnelman. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Lomakeskuksen alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla matkustaville vieraille on tarjolla pysäköintipaikkoja. Muita palveluita ovat 24h-vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäpalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo, kolikkopesula, sivupalvelu, hotellilääkäri ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen. Bisneskeskuksessa on faksi, joka auttaa asiakkaita heidän liike- ja viestintätarpeissaan.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, parivuode ja vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Minikeittiössä on minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Siellä on myös pesukone ja silitysvälineet. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja poreamme. Tarjolla on hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Lomakeskuksessa on perhehuoneita, savuttomia huoneita ja tupakoiville tarkoitettuja huoneita.

Kun aikuiset uivat muutaman kierroksen ulkouima-altaassa, lapset voivat nauttia roiskumisesta omalla uima-alueellaan. Puhdasta rentoutumista porealtaassa, hauskanpitoa vesiliukumäellä ja virkistäviä juomia allasbaarissa – asiakkaat kokevat, kuinka rikas ja monipuolinen päivä vedessä voi olla. Käytettävissä on terassi, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Lomakeskus tarjoaa laajan ulkoilu- ja vapaa-ajan ohjelman, joka sisältää pyöräilyä/maastopyöräilyä, tennistä, boccea, rantalentopalloa, lentopalloa, koripalloa ja hullugolfia. Asiakkaat voivat myös nauttia golfista ja jousiammunta lisämaksusta. Saatavilla on useita urheilulajeja, kuten vesiurheilua, kuten sukellusta, vesiaerobicia ja vesiurheilua. Lisämaksusta asiakkaat voivat harrastaa vesihiihtoa, purjelautailua, vesihiihtoa, moottoriveneajelua, polkuveneilyä, banaaniveneajelua, melontaa, purjehdusta ja katamaraanimatkaa. Tarjolla on myös laaja valikoima sisäliikuntamahdollisuuksia, kuten kuntosali, sulkapallo, darts ja jooga tai maksullinen pöytätennis, biljardi, keilailu, callisthenics ja aerobic. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneushoitola, vesiterapiahoitoja, talassoterapiahoitoja, ikääntymistä estäviä hoitoja, Ayurveda-hoitoja ja solarium. Maksullisia: hierontahoidot. Muita vapaa-ajan aktiviteetteja ovat viihdeohjelma, lastenkerho, lasten disko, tanssikerho ja yökerho.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ruokasali, kahvila, baari ja pubi. Vieraiden käytettävissä on savuton ravintola, jossa on ilmastointi, syöttötuoleja ja erillinen tupakointialue. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito ja all inclusive. All-inclusive-lomailijat nauttivat erityisistä lisävarusteista, kuten välipaloista, sekä valikoimasta alkoholijuomia ja alkoholittomia juomia. Runsas buffetaamiainen, lounas ja illallinen buffet- tai à la carte -listalta tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa. Dieettiaterioita, gluteenittomia aterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä. Lomakeskus tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä