Ocean Beach Club - Kypros

Ayia Napa, Kypros Lippu - Kypros

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • lastenklubi
  • Lentokenttä Larnakan kansainvälinen lentoasema (LCA): 55.2 km (39 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 50-100 m
  • Paikallinen keskusta: 200 m
  • Baari: On
  • Hissi: Päärakennuksen sviitteihin sekä ylimmän kerroksen sviitteihin rakennus 1:ssä sekä kaikkiin kerroksiin rakennuksissa 2-3.
  • Ravintola
  • Siivous (krt/vk): 7
  • Lollo och Bernie

Tietoja hotellista

Ocean Beach Club by Sunwing -hotelli on upea hotelli, jonka ylellisessä sisustuksessa on yhdistetty modernia designia ja ajattomia harmonisia värisävyjä. Matkustitpa yksin, kaksin, tai perheen kanssa, hotelli sopii kaikille.

Voit perheesi kanssa asua kauniisti sisustetuissa sviiteissä ja käyttää Sunwing Sandy Bay Beach -hotellin tarjoamia palveluja? Siinä tapauksessa sinun kannattaa varata lomasi Ocean Beach Club – Kypros -hotelliimme. Sviitit on sisustettu samaan tyyliin kuin kaksi aiempaa O.B.C.-hotellia: ne ovat valoisia sekä raikkaita. Niissä on myös fiksuja yksityiskohtia, kuten hyvät säilytystilat, jotta lomastasi tulee mahdollisimman helppo ja mukava. Monista sviiteistä on myös suora pääsy uima-altaaseen, joten pääset pulahtamaan veteen omalta terassiltasi.

Huom! Kesällä 2024 Sunwing Sandy Bay Beachin kaikki palvelut ovat toiminnassa 20.5. Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, Spa, Kuntosali & Fitness ovat avoinna Sunwing Sandy Bay Beachissä 22.3. alkaen. Sunwing Sandy Bay Beachin uima-altaat ja muut palvelut ovat avautuvat 20.5.

Vuoden 2024 aikana Ocean Beach Clubin meren puolella olevalle naapuritontille rakennetaan kaksi kaksikerroksista huvilaa. Rakennustyöt tehdään vaiheittain. Talvella tehdään paalutustöitä sekä muita raskaita rakennusvaiheita. Keväällä, kesällä ja syksyllä huvilat rakennetaan valmiiksi. Rakennustyöt ovat käynnissä päivisin noin klo 8.30–17.30, ja ajoittain saattaa kuulua häiritsevää melua, pääasiassa blokkeihin 5, 8 ja 9. Tarkista täältä rakennustyömaan sijainti hotellialueella.

Mitäpä olisi loma ilman hyvää ruokaa ja juomaa? O.B.C.:n vieraana pääset nauttimaan molemmista vaihtoehdoista. Ocean Beach Club – Kypros -hotellissa on oma ravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Ruokalistalla on sekä kansainvälisiä suosikkiruokia että paikallisia herkkuja – kaikki huolellisesti valittuja ja hyvistä raaka-aineista valmistettuja. Voit myös käydä syömässä Sunwing Sandy Bay Beach -hotellin ravintoloissa. Tarjolla on sekä à la carte- että buffetravintoloita.

O.B.C.-Kyproksen vieraana vietät lomaa oman aikataulusi ja mielitekojesi mukaan. Hotellialueella on rauhallisempi ilmapiiri kuin useimmissa muissa perhehotelleissa. Jos kaipaat Lollo & Bernie Clubin tai Teen Loungen aktiviteetteja ja show-esityksiä, voit käyttää sisarhotelli Sunwing Sandy Bay Beachin kaikkia tiloja ja palveluita. Tapaat myös Lollo & Bernie -maskotit, joista tulee nopeasti sekä pienten että isompien hotellivieraiden suosikkeja. Jos sinä ja perheesi rakastatte rantaelämää, mukavan matkan päässä on useita hienoja rantoja. Sandy Bay ja Nissi Beach sijaitsevat hotellialueen molemmin puolin ja pääset niille helposti rantakatua pitkin.

O.B.C.-Kypros tarjoaa luonnollisesti myös hyvät mahdollisuudet aktiiviseen lomanviettoon. Ethän unohda suosittuja vesiaerobic-tunteja Sunwing Sandy Bay Beachin uima-altaassa, sillä tunti saa tavallisesti useimmat nousemaan aurinkotuoleistaan. Jos treenaat mieluummin sisällä, voit osallistua SATS ELIXIA -ryhmäliikuntatunneille ja käytössäsi on myös hyvin varusteltu kuntosali. Treenata voit ihan ilmaiseksi.

Mikäli otat mieluummin rennosti, voit nauttia ihanista hoidoista spa-osastolla. Spa-terapeuttimme ovat ammattitaitoisia ja käytämme hoidoissa laadukkaita Maria Åkerbergin tuotteita. Monia tuotteita on mahdollista ostaa mukaan kotiin spa-shopistamme.

Ocean Beach Club sijaitsee rauhallisella alueella, aivan meren rannalla. Hotellin ulkopuolella on joitakin ravintoloita ja muutamia kauppoja. Ayia Napan suuri ravintola-, ostos- ja viihdetarjonta ovat vain parin kilometrin päässä hotellilta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä