Cosmopolitan Hotel Prague

Praha, Tsekin tasavalta Lippu - Tsekin tasavalta

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Václav Havel Airport Prague (PRG): 16.6 km (30 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee hiljaisella kadulla historiallisella alueella, ja se ei ole kymmenen minuutin päässä Prahan vilkkaasta turistikeskuksesta. Lähistöllä on useita kauppoja.

Vuonna 1889 rakennetulle hotellille on ominaista historiallinen viehätys. Vieraat voivat nauttia miellyttävästä tunnelmasta yhdessä 106 savuttomasta huoneesta. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja valuutanvaihtopalvelu. Langaton internetyhteys (ilman lisämaksua) on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Vieraiden ajoneuvot voidaan pysäköidä autotalliin saatavuuden mukaan. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu, hälytyspalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Käytettävissä on bisneskeskus, jossa on faksi ja kopiokone.

Lisävuoteita tai lastensänkyjä on saatavilla pyynnöstä. Mukavuuksiin kuuluu minibaari, tee-/kahvipiste, TV ja WiFi (ilman lisämaksua). Huoneissaan on myös tossut. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku, on meikkipeili ja kylpytakit. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla.

Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien kuntosali, callisthenics, aerobic, kylpylä ja sauna.

Hotellissa on aamiaishuone. Vieraat voivat ruokailla viihtyisässä ilmapiirissä ravintolassa (savuton ja à la carte). Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoavat monia herkullisia vaihtoehtoja. Hotelli tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä