The Barefoot Eco Hotel

Hanimaadhoo, Malediivit Lippu - Malediivit

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 500 m
  • Baari: 3 kpl
  • Ravintola
  • Siivous (krt/vk): 2

Tietoja hotellista

The Barefoot Eco Hotel sijaitsee Malediivien pohjoisosassa Hanimaadhoon saarella. Tässä hotellissa voit tuntea olevasi yhtä luonnon kanssa. Saat viettää rentouttavaa lomaa ja seikkailla luonnonkauniissa ympäristössä.

Hotellissa ei tarjoilla alkoholijuomia, mutta voit nauttia raikkaita mehuja rantabaarissa ja nauttia kaikessa rauhassa olostasi. Barefoot Eco Hotel on suunniteltu siten, että se sulautuu luontoon. Luonnonmukaiset värit ja materiaalivalinnat ovat harmoniassa ympäristön kanssa. Tärkeä osa hotellikokemusta on tuntea, kuinka hotelli on sitoutunut säilyttämään saaren luonnon- ja kulttuuriympäristön ennallaan. Voit lähteä snorklausretkelle kotiriutalle meribiologin kanssa, nauttia kävelyretkistä avojaloin, osallistua kestävän kehityksen työpajoihin tai tutustua saareen polkupyörällä. Sinulla on myös mahdollisuus kokea paikallisten saarelaisten arkea kylässä, joka sijaitsee vain muutaman sadan merin päässä.

Hotellin buffetravintolassa tarjoillaan kansainvälisen ja paikallisen keittiön herkkuja. Hotellin omassa trooppisessa puutarhassa viljellään hedelmiä ja vihanneksia. Päivän päätteeksi voit suunnata kauempana hotellin edustalla kelluvaan venebaariin, jossa tarjoillaan myös alkoholijuomia.

Hotelli on kuin luotu rentoutumista ajatellen. Hotellin ulkopuolella sijaitseva ranta ja allasalue kutsuvat sinut virkistäytymään, ja molemmilla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Voit myös hemmotella itseäsi ihanilla hoidoilla hotellin spa-osastolla tai vahvistaa kehoasi joogatunneilla. Tarjolla on myös muita urheilumahdollisuuksia, esimerkiksi kuntosali ja erilaisia vesiurheilulajeja, kuten suppailu, purjelautailu, melonta, snorklaus tai sukellus hotellin PADI-keskuksen kautta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä