PUBLIC an Ian Schrager Hotel

New York, Yhdysvallat Lippu - Yhdysvallat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Lentokenttä John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK): 30.2 km (45 mins)
  • Lentokenttä Newarkin kansainvälinen lentoasema (EWR): 24.1 km (34 mins)
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: 4 kpl
  • Hissi
  • Ravintola

Tietoja hotellista

PUBLIC an Ian Schrager Hotel on moderni hotelli, jossa vihreät kasvit ja tyylikäs muotoilu ovat kuin punainen lanka, joka kulkee läpi koko hotellin. Vehreästä, kutsuvasta sisäänkäynnistä aina kauniille kattoterassille saakka sinua johdattelevat lämmin ja vieraanvarainen sisustus sekä suuret vihreät kasvit. Hotelli sijaitsee trendikkäässä Lower East Sidessa New Yorkissa, ja lähistöllä on niin kauppoja, ravintoloita kuin taidegallerioitakin.

PUBLIC an Ian Schrager Hotel -hotellissa on viihtyisiä baareja, ravintola ja kahvila. Hotellin ravintolassa keittiömestari valmistaa kotimaansa Perun herkkuja, joihin sekoittuu muun muassa Kiinan, Italian ja Japanin makuja. Ravintolassa voit nauttia runsaan buffetaamiaisen sekä hyvin valmistettuja illallisia.

Hotellin trendikkäästä kahvilasta voit ottaa kahvin mukaan tai istua alas nauttimaan vastaleivottua leipää ja herkullisia leivonnaisia. Voit myös tilata yksinkertaisia ruokia tai klassisia, New Yorkille ominaisia katuruokia.

Hotellin katolla on hieno kattoterassi ja baari. Täällä voit nauttia kaupungin ylle avautuvista kauniista näkymistä ja samalla siemailla jotain hyvää juotavaa. Cocktailbaarissa on hieman intiimimpi tunnelma, ja täällä voit rentoutua kauniissa ympäristössä.

Suositussa Cantina-baarissa on rento tunnelma ja täällä sinulla on tilaisuus nauttia joitakin Perun suosituimpia juomia ja drinkkejä. Tarjolla on myös hyvä valikoima erilaisia oluita, viiniä ja sakea. Hotellissa on myös viihtyisä aulabaari.

PUBLIC an Ian Schreger Hotel -hotellin trendikkäissä ja tyylikkäissä huoneissa on lämmin sisustus ja hienoja, puusta valmistettuja yksityiskohtia. Kun haluat viettää erittäin mukavan loman, varaa huone, josta on näkymät kaupunkiin tai puistoon päin.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä