Melia Berlin

Berliini, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Lentokenttä Berliinin–Brandenburgin lentoasema (BER): 27.1 km (36 mins)
  • Baari: On
  • Hissi
  • Ravintola

Tietoja hotellista

Melia Berlin sijaitsee keskustassa, joten Admiralspalast löytyy kivenheiton päästä ja Friedrichstadt-Palast puolestaan vain 5 minuutin kävelymatkan päästä. Berliner Ensemble -teatteri sijaitsee 0,3 kilometrin ja Bode-museo 0,4 kilometrin päässä tästä 4,5 tähden hotellista.

Tämä majoituspaikka tarjoaa kuljetukset lentokentältä (lisämaksuja saatetaan veloittaa). Asiakkaiden tulee antaa saapumistietonsa majoituspaikalle ennen matkan alkua. Yhteystiedot löytyvät varauksen jälkeen lähetetystä varausvahvistuksesta. Vastaanoton henkilökunta ottaa saapuvat asiakkaat vastaan. Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä majoituspaikkaan käyttäen varausvahvistuksesta löytyviä tietoja. Esitä varauksessa käyttämäsi luottokortti ja sitä vastaava kuvallinen henkilötodistus sisäänkirjautumisen yhteydessä. Asiakkaan on esitettävä omissa nimissään oleva, varauksen tekemiseen käytetty luottokortti ja sitä vastaava kuvallinen henkilöllisyystodistus sisäänkirjautumisen yhteydessä Kaikki muut järjestelyt on tehtävä majoitusliikkeen kanssa ennen saapumista. Tämä majoitusliike ei salli nimimuutoksia varauksiin. Varauksen nimen on vastattava sisäänkirjautuvan ja majoittuvan asiakkaan nimeä kuvallinen henkilöllisyystodistus vaaditaan. Asiakkaan on esitettävä omissa nimissään oleva, varauksen tekemiseen käytetty luottokortti ja sitä vastaava kuvallinen henkilöllisyystodistus sisäänkirjautumisen yhteydessä Kaikki muut järjestelyt on tehtävä majoituspaikan kanssa ennen saapumista. Tämä majoituspaikka ei salli nimimuutoksia varauksiin. Varauksessa olevan nimen on vastattava majoituspaikkaan sisäänkirjautuvan ja siellä yöpyvän asiakkaan nimeä. Kuvallinen henkilöllisyystodistus vaaditaan. Asiakkaan on esitettävä omissa nimissään oleva, varauksen tekemisessä käytetty luottokortti ja sitä vastaava kuvallinen henkilöllisyystodistus. Kaikki muut järjestelyt on tehtävä majoituspaikan kanssa ennen saapumista.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut: Takuumaksu: 50 EUR per yöBerliini perii kaupunkiveron. Liikematkailijoiden, joilla on todiste töihin liittyvästä matkailusta, ei tarvitse maksaa tätä veroa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen. 4.67 prosentin suuruinen kaupunki-/paikallisvero peritään Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

Tämän hotellissa ravintolan, Cafe Madrid, joka on yksi sen 2 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.3010.30. | Ravintoloiden lukumäärä - 2 | Baarien/loungejen lukumäärä - 1

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä