Bel Conti Hotel

Durres, Albania Lippu - Albania

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema (TIA): 35.2 km (37 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotelli on vain muutaman askeleen päässä yksityiseltä hiekkarannalta. Durresin keskusta on 12 km:n päässä, vieraat voivat vuokrata vesiskoottereita 500 metrin päässä hotellista ja Tiranan kansainvälinen lentokenttä (Nënë Tereza) on 25 km:n päässä.

Hotellissa on 32 huonetta, jotka sijaitsevat 6 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa vastaanotossa. Saatavilla on tallelokero, TV-huone, huonepalvelu ja konferenssihuone. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode tai vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös jääkaappi. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, tv ja WiFi (ilman lisämaksua). Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Allaskompleksi lupaa miellyttävää ja huoletonta uintia. Aurinkotuolit ovat valmiina ja odottavat terassilla. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien rantalentopallo ja hullugolf.

Ruokailupalveluihin kuuluu ravintola, jossa on ilmastointi, ruokasali, aamiaishuone, baari ja pubi. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito ja täysihoito. Aamiainen, lounas ja päivällinen tyydyttävät isot ja pienet. Gluteenittomia aterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä