Monte Rei Golf & Country Club

Altura, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Faro Airport (FAO): 64.7 km (51 mins)
  • Uima-allas: 2 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 8 km
  • Paikallinen keskusta: 13 km
  • Baari: On
  • Ravintola: 2

Tietoja hotellista

Monte Rei Golf & Country Club on luksustyylinen hotelli, joka sijaitsee luonnonkauniilla alueella ja yhden Portugalin parhammistoon kuuluvan golfkentän, Monte Rei North Coursen, vieressä. Täällä voit nauttia rentouttavasta lomasta ja tasokkaasta palvelusta, ja tarjolla on paljon erilaisia aktiviteetteja ja mukavuuksia.

Hotellissa on kaksi viehättävää uima-allas ja kaksi lastenallasta, jotka ovat lämmitettyjä marraskuusta helmikuuhun. Loikoile aurinkotuolilla, käy välillä uimassa, nauti kauniista ympäristöstä ja tilaa jotain hyvää juotavaa allasbaarista. Jos haluat viettää päivän uimarannalla, Praia da Fábrican rannalle on matkaa noin 8 kilometriä.

Jos et koko aikaa halua golfata, voit välillä käydä pelaamassa tennistä, treenata kuntosalilla tai osallistua vaikka joogatunnille. Hotellista on mahdollista myös vuokrata polkupyöriä, jos olet utelias ja haluat lähteä tutustumaan lähiympäristöösi. Kun haluat ottaa vain rennosti ja hemmotella itseäsi, niin silloin kannattaa suunnistaa hotellin hienolle spa-osastolle ja voit tilata itsellesi ihanan hieronnan tai kasvohoidon.

Monte Rei Golf & Country Clubissa on useita tasokkaita ravintoloita sekä baareja, mukaan lukien gourmetravintola Vistas Monte Rei, joka on palkittu yhdellä Michelin-tähdellä. Istahda alas, nauti hyvin valmistetuista ruuista fantastisessa ympäristössä, jossa näkymät ovat yhtä houkuttelevia kuin keittiökin.

Monte Rei Golf & Country Club sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat viettää ylellistä ja rentouttavaa lomaa kauniissa ympäristössä. Täällä voit yhdistää golfaamisen, spa-hemmotteluhoidot, auringonottamisen ja uimisen sekä hyvän ruuan ja juomat.

Hotellissa on tilavat ja kauniisti sisustetut huoneistot, ja voit itse valita asutko modernissa Clubhouse Residence -huoneistossa tai perinteiseen, klassiseen tyyliin sisustetussa paritalossa/huvilassa. Jos haluat tutustua laajemmin Algarven rannikkoon tai mielesi tekee käydä lähimmässä kaupungissa, Tavirassa, suosittelemme oman auton vuokraamista.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä