Hotel Riu Palace Tikida Taghazout

Taghazout, Marokko Lippu - Marokko

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Agadir–Al Massira Airport (AGA): 43.8 km (55 mins)
  • Uima-allas: 6 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 5 km
  • Baari: 6 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 4
  • Minimarket

Tietoja hotellista

Hotel Riu Palace Tikida Taghazout on kaunis All Inclusive -rantahotelli, joka sijaitsee Taghazoutissa, Agadirin pohjoispuolella. Täällä pääset lomailemaan rauhallisessa ympäristössä, kauniiden palmujen ja meren välittömässä läheisyydessä. Hotellin ja rannan välissä on vain rantakatu, jota pitkin on ihana kävellä auringon paistaessa.

Hotellissa on useita allasalueita, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille. Allasalueella on runsaasti myös aurinkotuoleja ja -varjoja, joten voi istahtaa alas, nauttia lomastasi aurinkotuolilla loikoillen ja välillä voit pulahtaa altaaseen virkistäytymään ja uimaan.

Hotellin ravintolassa on tarjolla paljon erilaisia ruokia, marokkolaisista erikoisuuksista kansainvälisiin suosikkeihin. Lisäksi hotellissa on myös kuusi baaria, joista esimerkiksi yhdessä on tarjolla erinomaisia leivonnaisia ja yksi on uima-altaalla, joten voit käydä nauttimassa herkullisen aperitiivin milloin vain haluat.

Hotel Riu Palace Tikida Taghazoutissa aika ei tule pitkäksi. Luvassa on erilaista ajanvieteohjelmaa, jotta sinulla on mahdollisimman mukavaa lomallasi. Ja perheen pienimmät viihtyvät hotellin kansainvälisessä lastenkerhossa leikkien ja puuhastellen kaikkea kivaa uusien kavereidensa kanssa. Kun haluat rentoutua päivän aikana niin voit suunnata askeleesi hotellin spa-osastolle, jossa on lämmitetty uima-allas, haman sekä tarjolla on myös laaja valikoima erilaisia hierontoja ja kauneushoitoja.

Täällä asut kauniissa ja viihtyisässä kahden hengen huoneessa tai juniorsviitissä, jotka kaikki on sisustettu luonnon materiaalein ja lämpimin värein.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä