MH Apartments Suites

Barcelona, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Barcelona–El Prat Airport (BCN): 14.7 km (24 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Tietoja hotellista

Tämä huoneistohotelli sijaitsee Eixamplen sydämessä, 2 korttelin päässä Paseo de Graciasta ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Plaza Cataluñalta. Las Ramblas on noin 6 minuutin kävelymatkan päässä, Sagrada Familia noin 12 minuutin kävelymatkan päässä ja Barrio Gótico noin 20 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Port Olimpicin ranta on noin 4 km:n päässä hotellista. Lähin metroasema on Urquinaona, noin 2 minuutin päässä hotellista. Barcelonan lentoasema on noin 20 km:n päässä hotellista. Reusin lentoasema on noin 120 km:n päässä.

Huoneistohotellissa on 25 huonetta ja 15 huoneistoa, jotka sijaitsevat 5 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, autonvuokrauspalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys takaavat mukavan lämpötilan. Vieraita odottaa tervetuliaislahja. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on vuodesohva. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Tallelokero tarjoaa turvallisen säilytystilan vieraiden henkilökohtaiselle omaisuudelle. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, teen-/kahvinkeitin ja astianpesukone. Lisäksi siellä on myös pesukone ja silitysvälineet. Huoneissa on myös puhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio, stereot, CD-soitin, DVD-soitin ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, ja niissä on suihku ja kylpyamme. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Syöttötuoleja on saatavilla ravintolasta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä