Bright Star

Faliraki, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Baari
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 17.3 km (20 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä huoneistokompleksi sijaitsee rauhallisella paikalla 700 metrin päässä kuuluisasta Falirakin rannasta ja 1 km:n päässä kaupungin keskustasta. Se sijaitsee 15 km:n päässä Rodokselta.

Asiakkaat voivat valita 11 huoneistosta ja 7 studiosta, jotka sijaitsevat 2-kerroksisessa päärakennuksessa ja 2 apurakennuksessa. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Elokuvafanit löytävät elokuvateatterista runsaasti "valoja, kameraa, toimintaa". Huoneistohotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu ja pesulapalvelu. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto.

Huoneissa on keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi takaa miellyttävän lämpötilan. Joissakin huoneissa on parveke. Vieraat voivat säilyttää arvotavaransa turvallisesti tallelokerossa. Minikeittiössä on jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, ja niissä on suihku ja kylpyamme. Myös pyörätuolilla soveltuvia huoneita voi varata. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Olitpa sitten aktiivisempi tai levon ja rentoutumisen tarpeessa, vieraat voivat rentoutua allaskompleksissa, johon kuuluu lasten alue ja yhteensä 2 uima-allasta. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä. Aurinkoterassilla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin vapaa-ajan vaihtoehtoja ovat pyöräily/maastopyöräily, tennis, kalastus, kuntosali ja kylpylä. Asiakkaat voivat myös pelata pöytätennistä ja biljardia lisämaksusta.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, aamiaishuone, kahvila ja baari. Puolihoito on tarjolla ateriavaihtoehtona. Mannermainen aamiainen ja illallinen tarjoavat kulinaarisia herkkuja joka päivä. Kasvisruokia ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä