Hotel Arathena

Porto Rotondo, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Olbia - Costa Smeralda Airport (OLB): 23.1 km (28 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

San Pantaleon kauniit vuoret muodostavat tämän Sardiniassa sijaitsevan viehättävän hotellin rungon, mikä luo laitokselle taianomaisen tunnelman. Sijainti on täydellinen myös rannan ystäville, koska se on noin 10 km:n päässä Costa Smeraldan parhaista rannoista.

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden (ilman lisämaksua) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteetön pääsy ja hissi. Takka luo kodikkaan tunnelman. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Hotellin vieraat voivat nauttia virkistysmahdollisuuksista, mukaan lukien puutarha oleskelunsa aikana. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan) tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Joissakin huoneissa on parveke. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Muita ominaisuuksia ovat puhelin, TV ja WiFi (ei lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Hotellissa on savuttomia ja savullisia huoneita.

Sisä- ja ulkouima-altaat ovat ihanteellisia harjoitteluun ja rentoutumiseen. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotelli tarjoaa laajan ulkourheiluohjelman, kuten pyöräilyn/maastopyöräilyn, golfin, kalastuksen ja ratsastuksen. Vesihiihtoa, purjelautailua, melontaa, purjehdusta, snorklausta ja sukellusta on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen asiakkaat voivat treenata ja virkistäytyä kuntosalilla. Hotellin wellness-palveluihin kuuluvat kylpylä, hierontahoidot ja solarium. Lapsista pidetään hyvää huolta lastenkerhossa.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, kahvila ja baari. Puolihoito on tarjolla ateriavaihtoehtona. Aamiainen, lounas ja päivällinen tyydyttävät isot ja pienet. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja ja välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä