Avli

Rethymnon, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 500 m
  • Air conditioning (rooms)
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Luggage storage
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToBeach: 500

Tietoja hotellista

Avli on yksi Apollo Mondo One of a Kind -hotelleistamme ja sijaitsee Rethymnonin vanhankaupungin sydämessä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Fortezzasta ja venetsialaisesta satamasta. Hotellin katolla on ulkoporeallas ja sisäpihalla suosittu ravintola.

Apollo Mondo One of a Kind -hotelli Avli koostuu kauniisti kunnostetuista venetsialaisista asunnoista Rethymnonin vanhassakaupungissa, ja siellä on suosittu ravintola, ylellisiä sviittejä, jacuzzi katolla ja viehättävä viinikellari.

Avlin perusti vuonna 1987 kreikkalainen Katerina Xekalou, Kreetan ravintola-alan edelläkävijä, jonka visiona oli luoda hotelli ja ravintola, joka on saanut vaikutteita Rethymnonin historiasta ja omista lapsuusmuistoistaan, täynnä kreetalaista elämää.

Hotellin sviitit sijaitsevat kolmessa 1500-luvun rakennuksessa. Perinteiset yksityiskohdat, kuten puulattiat, kattopalkit ja kiviseinät, on säilytetty ja niitä on täydennetty moderneilla yksityiskohdilla, kuten kattokruunuilla ja värikkäillä mokkanahkatuoleilla.

Nauti kattoterassista

Hotellin katolla on aurinkotuoleja, ja katolla voit nauttia upeista maisemista vanhaankaupunkiin ja venetsialaiseen Fortezzan linnoitukseen (huom! Jacuzzi on remontissa ja suljettuna kauden 2022 loppuun). Maksuttomat aurinkovarjot ja -tuolit. Se ei ole myöskään kaukana kävelymatkan päässä Rethymnonin kaupungin kilometrin pituisesta rannasta.

Pidetty ravintola ja ruokaelämyksiä

Aamiainen tarjoillaan tunnetussa ravintolassa, joka sijaitsee pihalla, josta Avli on saanut nimensä; "avli" on kreikkalainen sisäpiha. Täällä kasvaa Bougainvillea, viiniköynnöksiä ja useita aromaattisia yrttejä. Se on ihana hiljainen ympäristö aamiaisen nauttimiseen. Aamiainen sisältää tuoretta leipää, leikkeleitä, kotitekoista hilloa, Sfakian timjamihunajaa ja erilaisia tuoremehuja sekä myös kasvisvaihtoehtoja. Ravintola on iltaisin avoinna myös muille kuin hotelliasiakkaille, joten jos haluat syödä siellä illallista, suosittelemme pöytävarausta. Iltamenu sisältää innovatiivisia kreetalaisia annoksia, joissa yhdistyvät perinteiset raaka-aineet moderneihin välimerellisiin vaikutteisiin.

Suosittelemme vierailemaan myös viereisessä Avli Fusion Enotecassa, holvitetussa kivikellarissa sijaitsevassa viinibaarissa, jossa on upea ottomaanien aikakauden mosaiikkisuihkulähde ja vesikanava lattiassa. Yli 400 etiketin viinilista tekee Avlista yhden Kreikan suurimmista kellareista. He tarjoavat myös kevyitä aterioita viinin kanssa.

Lähistöllä on rento Raki Baraki, jonka Avli myös omistaa. Se tarjoilee kahvia, viiniä, rakia ja perinteistä kreetalaista mezeä. Tämä paikka on suosittu nuorten paikallisten keskuudessa, ja siellä järjestetään myös kreetalaisia musiikkiesityksiä.

Lisätietoa hotellista

Maksuton wifi koko hotellissa. Pysäköinti lisämaksusta. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 250 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat tulee kuljettaa loppumatka itse.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä