Las Perlas Apartments

Playa del Ingles, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 400 m
  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 29.5 km (22 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Tietoja hotellista

Huoneistot sijaitsevat Avenida Madridilla, lähellä Playa del Inglesin rantaa ja vilkkaita ostoskeskuksia.

Vieraat voivat nauttia miellyttävästä tunnelmasta yhdessä 8 huoneistosta. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Lagakan ng mga balabal, kassakaappi, valuutan vaihto-palvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, huonepalvelu ja pesulapalvelu ovat saatavilla. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto.

Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke tai terassi, joka tarjoaa lisätilaa rentoutumiseen. Huoneissa on parivuode. Asiakkaat voivat myös varata erilliset makuuhuoneet. Tallelokero tarjoaa turvallisen säilytystilan vieraiden henkilökohtaiselle omaisuudelle. Täysin varustetussa minikeittiössä on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, teen-/kahvinkeitin ja uuni. Huoneissa on myös puhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku. Myös pyörätuolilla soveltuvia huoneita voi varata. Huoneistokompleksissa on 8 savutonta huonetta.

Kompleksin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Asiakkaat voivat nauttia virkistävästä uinnista ulkouima-allasalueella. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Kompleksissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, kuten purjelautailu, kylpylä ja solarium.

Puolihoidon voi varata. Aamiainen ja illallinen tarjoillaan joka päivä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä