Hotel Omega

Amsterdam, Alankomaat Lippu - Alankomaat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Schipholin kansainvälinen lentoasema (AMS): 13.5 km (18 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä vieraanvarainen kaupunkihotelli sijaitsee Amsterdamin sydämessä, lähellä konserttitaloa, lukuisia museoita ja Vondel-puistoa. Lähistöltä löytyy yhteyksiä liikenneverkkoon, samoin kuin monipuoliset ostos- ja viihdepaikat noin 80 metrin päässä.

Hotellissa on 3 sviittiä, 12 yhden hengen huonetta ja 17 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 4 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan vastaanottotiskillä on henkilökuntaa kellon ympäri. Käytettävissä on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, 24h-vartiointipalvelu, lääkintäapu, faksi ja palovaroitin. Palveluihin kuuluu juomakone. Langattoman internetyhteyden (maksullinen) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle maksua vastaan. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan) tutustuakseen ympäröivään alueeseen.

Huoneissa on keskuslämmitys. Joissakin huoneissa on terassi vakiona. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Siellä on myös tallelokero ja maksullinen minibaari. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja minijääkaappi. Mukavuuksiin kuuluu pesukone ja silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotelli tarjoaa vapaa-ajan aktiviteetteja jokaiseen makuun, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily tai lisämaksusta kuntosali ja hierontahoidot. Kolmannen osapuolen operaattorit tarjoavat lisäksi kuntosalin.

Hotellissa on ruokailupalvelut, kuten aamiaishuone, kahvila ja baari. Mannermainen aamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä