Best Western Hotel Spirgarten

Zurich, Sveitsi Lippu - Sveitsi

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Geneva International Airport (GVA): 272 km (2 hours 51 mins)

Tietoja hotellista

Best Western Hotel Spirgarten sijaitsee keskustassa, ja Letzigrund-stadion sijaitsee 3 minuutin ajomatkan päässä ja Bahnhofstrasse (ostoskatu) 6 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 5,7 km:n päässä kohteesta Sveitsin kansallismuseo ja 6,1 km:n päässä kohteesta ETH Zürich. Kaikkien 40 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Käytössäsi on digitaalikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja express-sisäänkirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 610 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kampaamo. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ostosmahdollisuuksia paikan päällä, kiertoajelu-/lippupalvelu ja juhlasali. Majoituspaikan ravintola, Brasserie Spirgarten, on hyvä paikka lounaan, illallisen tai brunssin nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Lisämaksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 7.00–10.00 ja viikonloppuisin klo 8.00–11.00. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Sveitsi. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 3 stars.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 3.50 CHF per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 29.50 CHF aikuisille ja 29.50 CHF lapsille
  • Kattamaton omatoiminen pysäköinti: 15 CHF per päivä
  • Lemmikit: 25 CHF per lemmikki per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 10 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi samaan huoneeseen vanhemman tai huoltajan kanssa, jos hän käyttää huoneessa jo olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Lue lisää Best Westernin tietosuojakäytännöstä sivulla www.bestwestern.com/privacy.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä