Resort Sitges Apartment

Sitges, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 950 m
  • Lentokenttä Barcelona–El Prat Airport (BCN): 31.8 km (26 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 500

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytys, tallelokero ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Majoituspaikassa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Majoituspaikassa on pääsy pyörätuolilla ja hissi. Elokuvan ystävät löytävät varmasti etsimänsä elokuvateatterin listalta. Majoituspaikan tontilla on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita palveluja ovat leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai parkkihalliin (ei lisämaksua). Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Joissakin huoneissa on parveke. Huoneissa on parivuode ja vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet voi varata. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Täysin varustetussa minikeittiössä on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, teen-/kahvinkeitin ja astianpesukone. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Puhelin, TV, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Majoituspaikassa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Miellyttävästi lämmitetyt ulkouima-altaat, jotka on täytetty suolaisella vedellä, takaavat mukavan uinnin. Siellä on myös erityinen uima-alue lapsille. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Majoitus tarjoaa laajan ulkourheiluohjelman, kuten pyöräilyn/maastopyöräilyn, tenniksen, hullugolfin, golfin, kalastuksen ja ratsastuksen. Purjelautailua, melontaa, snorklausta ja sukellusta on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, pöytätennistä, biljardia, tikkaa, keilailua, squashia ja aerobicia. Wellness-alueella on spa ja solarium. Muita vapaa-ajan aktiviteetteja ovat viihdeohjelma, lastenkerho, elävää musiikkia, tanssikerho, kasino ja yökerho.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä