Hotel San Michele

Napoli, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Naples International Airport (NAP): 4.9 km (14 mins)

Tietoja hotellista

CheckIn:14.00. Checkout:10.00

Hyödynnä polkupyörien vuokraus ja kattoterassi. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Hyödynnä polkupyörien vuokraus ja kattoterassi. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Lemmikkieläimet kielletty Tuloaika alkaa kello 13.00 Lähtöaika on kello 10.00

Hyvä tietää ennen lähtöä Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää viranomaisen myöntämä valokuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi. Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 2999.99 EUR summaa tässä majoitusliikkeessä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoitusliikkeeseen. Maksut Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Lentokenttäkuljetus: 30.00 EUR per huone meno-paluu Omatoiminen pysäköinti: 30.00 EUR per päivä Myöhäisestä saapumisesta perittävä maksu: 20.00 EUR klo 20.00 jälkeen Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 30.00 EUR Vauvansänky: 25.0 EUR per yö Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua. Pakolliset maksut ja verot Majoitusliike veloittaa seuraavat maksut: Kaupungin perimä vero: 2.00 EUR per henkilö per yö, 14 yöhön asti. Tätä veroa ei veloiteta alle 10-vuotiailta lapsilta. Tässä on mainittu kaikki hotellien meille ilmoittamat maksut. Maksut saattavat kuitenkin muuttua riippuen siitä, kuinka kauan yövyt majoitusliikkeessä, tai valitsemastasi huoneesta.

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikekohtaisesti. Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus ja luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta. Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata.

Kaikissa 21 huoneessa on ilmastointi ja huoneiden varusteluun kuuluu LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on yksityinen kylpyhuone, ja niiden varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bideet. Varusteluun kuuluu erillinen oleskelualue. Huone siivotaan päivittäin, ja maksulliset vauvansängyt voidaan toimittaa pyynnöstä.

Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Lentokenttäkuljetus: 30.00 EUR per huone meno-paluu Omatoiminen pysäköinti: 30.00 EUR per päivä Myöhäisestä saapumisesta perittävä maksu: 20.00 EUR klo 20.00 jälkeen Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 30.00 EUR Vauvansänky: 25.0 EUR per yö Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua.

Majoitusliike veloittaa seuraavat maksut: Kaupungin perimä vero: 2.00 EUR per henkilö per yö, 14 yöhön asti. Tätä veroa ei veloiteta alle 10-vuotiailta lapsilta. Tässä on mainittu kaikki hotellien meille ilmoittamat maksut. Maksut saattavat kuitenkin muuttua riippuen siitä, kuinka kauan yövyt majoitusliikkeessä, tai valitsemastasi huoneesta.

Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää viranomaisen myöntämä valokuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi. Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 2999.99 EUR summaa tässä majoitusliikkeessä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoitusliikkeeseen.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä