Beachfront Apartmants Zanic

Podstrana, Kroatia Lippu - Kroatia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Resnik Airport (SPU): 27.5 km (30 mins)

Tietoja hotellista

Žnjanin ranta sijaitsee 9,2 kilometrin päässä ja Bačvicen ranta 10,7 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Riva-promenadi sijaitsee 11 kilometrin ja Diokletianuksen palatsi 11 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevan majatalosta.

Hyödynnä yksityinen ranta ja terassi. Tämän välimerellisen majatalon palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja grillejä.

Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin.

Majatalo tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin kello 7.00–10.30.

Tässä majoitusliikkeessä on 8 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja taulutelevisio. Huoneiden Tempur Pedic -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on yksityinen kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet.

2021-02-26 - 2049-12-31: This property doesn't offer after-hours check-in.To make arrangements for check-in please contact the property at least 48 hours before arrival using the information on the booking confirmation.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä