Scala de Faro

Kato Daratso, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ilmastointi
  • Lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" Airport (CHQ): 15.0 km (24 mins)

Tietoja hotellista

Hanian vanha venetsialainen satama sijaitsee kivenheiton päässä ja Hanian kauppahalli puolestaan 6 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 1,8 km:n päässä kohteesta Nea Horan ranta ja 2,7 km:n päässä kohteesta Hanian arkeologinen museo. Kaikissa 9 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä espressokoneet. Huoneiden Select Comfort -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Mukavuuksiin kuuluu 43-tuumainen LED-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Hotelli tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautisen huonepalvelun. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 8.30–11.00.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 20 EUR per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 30 EUR per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 3 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 500 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä