Hotel La Rocca Resort & Spa

Porto Cervo, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 800 m
  • Lentokenttä Olbia - Costa Smeralda Airport (OLB): 32.8 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee vain muutaman askeleen päässä viehättävästä Baja Sardiniasta ja noin 800 metrin päässä rannasta. Se on kääritty myrttin ja bougainvillean tuoksuun, ja sitä ympäröi aurinko ja meri tällä ihastuttavalla saarella yhdellä eksklusiivisen Costa Smeraldan lumoavimmista paikoista. Poltu Quatu on noin 3 km:n päässä, ja Porto Cervoon on noin 6 km:n ja Nuraghesiin 13 km:n matka.

Lomakeskuksessa on vastaanotto ja 35 sviittiä ja 20 kahden hengen huonetta. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Lomakeskuksessa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Kompleksissa on tilat, joihin pääsee pyörätuolilla. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme. Tarjolla on hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit. Myös kylpyhuoneet, joihin pääsee pyörätuolilla, voidaan varata. Lomakeskuksessa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Allaskompleksi sisä- ja ulkouima-altaillaan sekä miellyttävän lämmitetyllä vedellä takaa mukavan uimisen. Lapset voivat nauttia erityisestä vain heille tarkoitetusta uima-alueesta. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Lomakeskus tarjoaa laajan ulkourheiluohjelman, kuten pyöräilyn/maastopyöräilyn, tenniksen, golfin ja ratsastuksen. Vesiurheilun ystävät voivat nauttia snorklauksesta ja sukelluksesta. Kuntosali on täydellinen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. Kompleksissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneussalonki, hierontahoitoja ja solarium.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Aamiaiseksi valmistetaan joka päivä herkullinen ja monipuolinen buffet, ja illalliseksi voi tilata kiinteän menun. Ruokalistalta löytyy myös dieettiaterioita ja lasten aterioita. Lomakeskus tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä