Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort

Kato Daratso, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" Airport (CHQ): 17.5 km (30 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 50 m
  • Paikallinen keskusta: 3 km
  • Baari: On
  • Ravintola: 2
  • Minikioski: On
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Tervetuloa korkeatasoiseen Domes Zeen Chania -hotelliin, joka on saanut useita palkintoja.

Domes Zeen Chania sopii sinulle, joka arvostat mukavuutta, kaunista designia ja rentoa ilmapiiriä. Valitse jokin hotellin rauhallisista paikoista päästäksesi lomatunnelmaan. Unohda kotiasiat, nauti ja inspiroidu paikallisesta tunnelmasta. Urbaani ja tyylikäs arkkitehtuuri yhdistettynä meren ja Hanian kaupungin läheisyyteen luovat ainutlaatuisen tunnelman.

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, aivan rannalla, mutta kuitenkin lähellä kaupungin vilskettä. Hotellin Beach House, jossa voit nauttia auringosta, merestä ja rennosta oleilusta, on sekä hotellivieraiden että paikallisten luonnollinen tapaamispaikka. Kaikki kunnia meressä uimiselle, mutta Domes Zeen Chanian suuri, kutsuva allasalue ja erillinen lastenallas ovat jotain tavallisuudesta poikkeavia. Jos haluat mennä virkistävälle aamu-uinnille melkeinpä suoraan sängystä, suosittelemme varaamaan huoneen, josta on yhteys uima-altaaseen.

Hotellin kahdessa à la carte -ravintolassa, Beach Housessa ja Eninossa, on tarjolla korkealaatuisia ruokia, ja ruokalistan ovat laatineet palkitut kokit. Tarjolla on pääasiassa ruokia, jotka on valmistettu lähellä tuotetuista raaka-aineista. Ravintolaan ovat tervetulleita niin kaikenikäiset hotellivieraat kuin paikallisetkin. Runsas ja monipuolinen, huolella valituista raaka-aineista valmistettu aamiaisbuffet sisältyy joka aamu hintaan. Jos haluat varmistaa, että saat iltaisin pöydän jostakin ravintolasta, suosittelemme varaamaan puolihoidon jo ennen matkaa, jolloin aamiaisen lisäksi hintaan sisältyy joka ilta alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka.

Kun haluat pitää taukoa kreikkalaisten herkkujen nauttimisesta, voit parantaa fyysistä kuntoasi. Riippumatta kuntotasostasi tai omista tavoitteistasi, voit varata rannalla pidettävän treenin Personal Trainerin kanssa, jolloin treenaaminen tuntuu tehokkaammalta. Domes Zeen Chaniassa sinulla on myös mahdollisuus keskittyä henkiseen puoleesi - vahvista kehoa ja mieltä rentouttavalla joogatunnilla hotellin paviljongissa.

Domes Zeen Chania sijaitsee rannalla, muutaman kilometrin päässä Hanian kaupungin keskustasta, paikallisasutuksen naapurissa. Hotellista on helppo lähteä kiertämään saarta joko vuokra-autolla tai busseilla, joilla pääsee suurimpaan osaan saarta. Kannattaa myös käydä Kreetan kuuluisissa paikoissa, kuten Elafonissin rannalla ja Knossoksen minolaisessa palatsissa.

Domes Zeen Chanian suuri hotellialue on osittain mäkinen ja huoneet sijaitsevat eri puolilla hotellialuetta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä