Meeru Maldives Resort Island

Male Atoll, Malediivit Lippu - Malediivit

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Uima-allas: 2 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Baari: 7 kpl
  • Ravintola: 6
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Meeru Maldives Resort Island -hotellissa on kaikki tarpeellinen, kun haluat viettää unelmalomaa – luksusta paljain varpain, kristallinkirkasta vettä, valkoisia rantoja koko saaren ympäri, aktiviteetteja niin suurille kuin pienillekin ja hyvää ruokaa. Hotellissa sinulla on hyvää aikaa lukea mielikirjojasi, snorklata eksoottisten kalojen seurassa, pelata rantalentopalloa, kävellä vesirajaa pitkin ja nauttia upeista auringonlaskuista.

Jos haluat viettää aktiivista lomaa, tarjolla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Meeru Island on suuri saari, jolla on pituutta yli kilometri, joten mahdollisuuksia on monia. Aktiviteetteja on runsaasti, saarella on esim. golfkeskus, jossa on driving range ja putting green. Voit myös pelata tennistä, treenata kuntosalilla, harrastaa erilaisia vesirurheilulajeja tai vuokrata polkupyörän ja lähteä tutustumaan saareen pitkin kapeita hiekkateitä. Lisäksi voit osallistua kalastusretkelle tai käydä sukelluskurssin. Hotellin spa-osastolla voit nauttia hieronnasta tai hyvää tekevistä käsittelyistä.

Hotellissa on useita ravintoloita ja tarjolla on aina jotain hyvää syötävää. Ruokalistalla on sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokia. Kun haluat viettää mukavamman loman, varaa All Inclusive, johon sisältyy päivän kaikki ateriat, juomat ja snacksit. Meeru Maldives Resort Island -hotellissa on useita baareja, joissa voit viettää aikaa ja nauttia lomatunnelmasta. Saarella on hedelmä- ja vihannespuutarha, josta hotellin ravintoloihin saadaan tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Hotelli on myös rakentanut korallipuutarhan saaren edustalle vahvistaakseen saaren laguunissa luonnontilassa eläviä korallien elinolosuhteita.

Kun haluat asua hieman luksusmaisemmissa tunnelmissa, varaa Jacuzzi Water Villa, johon sisältyy myös oma aurinkoterassi ja pääset pulahtamaan uimaan suoraan omalta terassiltasi. Kaiken kukkuraksi voit nauttia myös taianomaisesta ilta-auringosta. Tai varaa villa, joka sijaitsee varjossa puiden alla rannan tuntumassa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä