Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

Port Louis, Mauritius Lippu - Mauritius

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • kylpylä
  • Lentokenttä Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU): 63.9 km (1 hour 6 mins)
  • Uima-allas: 7 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 500 m
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola: 6
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa on kodikas ja lapsiystävällinen hotelli, joka sijaitsee rannalla ja vehreässä ympäristössä viehättävässä Trou aux Bichesin kylässä, Mauritiuksen luoteisrannikolla, jossa on fantastinen ilmasto ja mahtavat auringonlaskut.

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa -hotellissa on monipuolinen valikoima ruokia ja juomia, ja buffetravintolassa saat startattua päivän hyvin käyntiin nauttimalla runsaan buffetaamiaisen. Jotta kulinaristinen elämyksesi on paras mahdollinen, voit tutustua hotellin kuuden eri ravintolaan tarjontaan. Makumatkalla voit tutustua erilaisiin makuihin Aasian kaukaisilta saarilta aina Välimeren rantoihin asti. Hotellissa on myös kaksi baaria, joissa on tarjolla virkistäviä juomia aamusta iltaan. Halutessasi tehdä lomailusasi mahdollisimman helppoa voit lisätä matkavarauksellesi myös All Inclusiven.

Palmujen ympäröimällä hotellin suurella, viihtyisällä allasalueella on lastenallas, aurinkotuolit ja -varjot. Kierrellessäsi hotellialueella löydät myös pienempiä, hieman piilossa olevia uima-altaita, joiden ympärillä on mukava rentoutua. Missä päin hotellialuetta liikutkin, niin meri ja ranta ovat aina lähellä, ja pääset helposti uimaan lämpimään ja kristallinkirkkaaseen meriveteen. Jos haluat viettää aktiivista lomaa, hotellissa on mahdollisista pelata rantalentopalloa ja tennistä, voit osallistua joogaan tai haasta vaikka perheesi ja ystäväsi pelaamaan kierroksen golfia. Kun haluat tarjota itsellesi ylimääräisen hemmotteluhetken, kannattaa suunnistaa hotellin hienolle spa-osastolle, jossa valittavanasi on erilaisia ihania hoitoja. Perheen pienimmille on kansainvälinen lastenkerho.

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa -hotellissa asut tyylikkäässä, tilavassa huoneessa, joka on sisustettu luonnonsävyin ja hienoin puukalustein. Kaikissa huoneissa on terassi tai parveke.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä