Adaaran Club Rannalhi

Malé, Malediivit Lippu - Malediivit

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 12 km
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola
  • Siivous (krt/vk): 5

Tietoja hotellista

Malediivien eteläisellä Malén atollilla sijaitsevassa Adaaran Club Rannalhi -hotellissa voit viettää ihania lomapäiviä avojaloin. Asut viehättävällä paratiisisaarella kauniissa ympäristössä ja sinulla on käytettävissäsi useita mukavuuksia. All Inclusive sisältyy hintaan, joten voit keskittyä täysillä lomanviettoon.

Adaaran Club Rannalhi sijaitsee lähellä Malediivien pääkaupunkia, Maléa, josta venekuljetus hotelliin kestää noin 45 minuuttia. Hotelli sopii sinulle, joka haluat viettää sekä aktiivisen että rentouttavan loman. Voit rentoutua aurinkotuolissa rannalla, hemmotella itseäsi mukavalla hieronnalla hotellin spa-osastolla tai kävellä vedenrajassa ja nauttia kauniista auringonlaskuista. Jos kaipaat enemmän aktiviteetteja, tarjolla on useita vaihtoehtoja, kuten upeat snorklausmahdollisuudet ja vesiurheilulajit, kuten sukellus, purjelautailu ja vesihiihto. Voit myös osallistua järjestetyille retkille, kuten kalastusretkille, katamaraanipurjehdukselle ja mielenkiintoiselle saarihyppelylle.

Hotellin buffetravintolassa on tarjolla sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokia. All Inclusiveen sisältyy kaikki päivän ateriat, snacksit ja juomat. Adaaran Club Rannalhissa on myös viihtyisä rantabaari, jossa on mukava rentoutua ja nauttia lomatunnelmasta.

Asut mukavasti joko kahden hengen huoneessa, joka sijaitsee pienemmissä taloissa vehreyden keskellä tai tyylikkäässä bungalowissa, joka on rakennettu paalujen päälle meren ylle. Kun varaat huvilan, voit laskeutua mereen suoraan omasta huoneestasi.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä