Flacalco Hotel & Apartments

Cala Ratjada, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 600 m
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 80.0 km (1 hour 5 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä huoneistohotelli sijaitsee noin 500 metrin päässä rannasta (hiekkainen, kivi/kivikivi), vilkkaalla alueella aivan Cala Ratjadan sydämessä. Täältä asiakkaat voivat helposti tutustua alueeseen, ja lähistöllä on monia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) -lentokenttä on noin 50 km:n päässä.

Huoneistohotelli uusittiin vuonna 2022. Hotellissa on 2 hissiä ja 93 savutonta huonetta. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Hotellin palveluihin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Huoneistohotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan). Saatavilla on myös polkupyörävarasto. Käytettävissä on bisneskeskus, jossa on projektori, fläppitaulu ja kyniä.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat rentoutua parvekkeella tai terassilla. Asiakkaat saavat varmasti hyvät yöunet vuodesohvalla. Lisävuoteita tai lastensänkyjä on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Täysin varustetussa minikeittiössä on minijääkaappi, mikroaaltouuni, teen-/kahvinkeitin ja uuni. Puhelin, satelliittitelevisio, herätyskello ja WiFi tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme. Tarjolla on hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Voidaan varata 1 pyörätuoliystävällinen huone. Perhehuoneita on saatavilla lasten vanhemmille.

Asiakkaat voivat nauttia virkistävästä uinnista ulkouima-allasalueella. Käytettävissä on terassi, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Virkistäviä juomia tarjoillaan allasbaarissa. Huoneistohotellin vapaa-ajan vaihtoehtoja ovat biljardi ja patikointi. Lisämaksusta asiakkaat voivat myös nauttia golfista, paddle-tennistä, ratsastusta ja sukellusta. Tanssiklubi tarjoaa hauskaa ja viihdettä.

Vieraiden käytettävissä on buffetravintola, kahvila, baari ja aulabaari. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Mannermainen aamiainen takaa loistavan alun päivälle. Dieettiaterioita, gluteenittomia aterioita, kasvisruokia ja luomuruokaa voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä