Selina Porto

Porto, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Porto / Pedras Rubras (OPO): 17.8 km (22 mins)

Tietoja hotellista

CheckIn:. Checkout:

Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Lemmikkieläimet sallittu Tuloaika alkaa kello 15.00 Lähtöaika on kello 11.00

Hyvä tietää ennen lähtöä Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoitusliikkeeseen käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä peritään lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa). Maksut Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Mannermainen aamiainen: noin 4 EUR aikuisille ja noin 4 EUR lapsille Lemmikit: 10 EUR per lemmikkieläin per yö Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua. Pakolliset maksut ja verot Majoitusliike veloittaa seuraavat maksut: Kaupungin perimä vero: 2.0 EUR per henkilö per yö, 7 yöhön asti. Tätä veroa ei veloiteta alle 13-vuotiailta lapsilta. Tässä on mainittu kaikki hotellien meille ilmoittamat maksut. Maksut saattavat kuitenkin muuttua riippuen siitä, kuinka kauan yövyt majoitusliikkeessä tai valitsemastasi huoneesta.

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikekohtaisesti. Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus ja luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta. Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. Tässä hotellissa ei ole pysäköintimahdollisuutta.

Kaikkien 64 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon.

Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Mannermainen aamiainen: noin 4 EUR aikuisille ja noin 4 EUR lapsille Lemmikit: 10 EUR per lemmikkieläin per yö Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua.

Majoitusliike veloittaa seuraavat maksut: Kaupungin perimä vero: 2.0 EUR per henkilö per yö, 7 yöhön asti. Tätä veroa ei veloiteta alle 13-vuotiailta lapsilta. Tässä on mainittu kaikki hotellien meille ilmoittamat maksut. Maksut saattavat kuitenkin muuttua riippuen siitä, kuinka kauan yövyt majoitusliikkeessä tai valitsemastasi huoneesta.

Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoitusliikkeeseen käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä peritään lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä