DReAM Garden Palace

Krakova, Puola Lippu - Puola

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä John Paul II International Airport Kraków–Balice (KRK): 11.6 km (23 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä huoneistohotelli sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Krakovan keskustasta. Sen ympäristö on ihanteellinen erityisesti lasten vanhemmille. Yöelämän ja viihteen mahdollisuudet ovat aivan vieressä. Lähin lentokenttä on Krakova (KRK), joka sijaitsee 15 km:n päässä.

Vuonna 1899 rakennetulle hotellille on ominaista historiallinen viehätys. Hotellissa on hissi ja 32 savutonta huonetta. Aulan vastaanottotiskillä on henkilökuntaa kellon ympäri. Mukavuuksiin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero ja pankkiautomaatti. Vieraille on tarjolla langaton internetyhteys. Siellä on myös useita kauppoja. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita palveluja ja tiloja ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, kuljetuspalvelu, hälytyspalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Faksi ja kopiokone löytyvät kokoustilasta.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke tai terassi. Nuorille matkailijoille voidaan tarjota lasten sänkyjä. Saatavilla on myös minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Suoravalintapuhelin, taulutelevisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio, herätyskello ja WiFi tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku, on hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Erikoisuutena kylpyhuoneissa on myös kosmetiikkatuotteita ja valikoima pyyhkeitä.

Huoneistohotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien jousiammunta, melonta ja sukellus.

Ruokailutilassa on baari. Ruokailusta huolehtii ilmastoitu, savuton buffetravintola. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös lasten aterioita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä