Venessa Beach

Konakli, Turkki Lippu - Turkki

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Gazipaşa Airport (GZP): 65.6 km (1 hour 9 mins)
  • Lentokenttä Antalya Airport (AYT): 104 km (1 hour 32 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee Türklerin kylässä Fuglan niemimaalla Incekumin alueella. Hotelli sijaitsee omalla hiekkarannallaan, 300 metrin päässä lähimmästä julkisen liikenteen yhteydestä ja 800 metrin päässä Avsallarin ravintoloista, baareista ja kaupoista. Alanyan suuri lomakohde monine nähtävyyksineen, kuten Alanyan linna, Punainen torni ja Damlataşin luolat, on 22 km:n päässä ja Dim Çayın joelle ja luoliin on 30 km. Antalyan lentokentälle on 100 km:n matka.

Hotellissa on 9 sviittiä ja 21 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 6 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla matkustaville vieraille on tarjolla pysäköintipaikkoja. Muita palveluja ovat huonepalvelu, pesulapalvelu ja kampaamo.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä ja lisävuoteita. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös minijääkaappi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Saatavilla on aurinkoterassi, aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisena lomalla, hotelli tarjoaa rantalentopalloa. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali ja pöytätennis. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, vesiterapiahoitoja ja solarium. Maksullisia: hierontahoidot.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Ravintolassa on ilmastointi ja syöttötuolit lapsille. Puolihoidon voi varata. Aamiaiseksi ja illalliseksi valmistetaan joka päivä herkullinen ja monipuolinen buffet, ja lounaaksi voi tilata kiinteän menun.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä