Villa Copenhagen

Kööpenhamina, Tanska Lippu - Tanska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • Lentokenttä Kööpenhaminan lentoasema (CPH): 12.7 km (19 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 2 km
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola

Tietoja hotellista

Kööpenhaminan vanhaan, vuodelta 1912 peräisin olevaan postitoimistoon on avattu ylellinen ja tyylikäs Villa Copenhagen -hotelli. Hotellissa sekoittuvat upealla tavalla historia, alkuperäinen tunnelma sekä uusi ja moderni tyyli, jotka kaikki luovat yhdessä vieraanvaraisen ja persoonallisen tunnelman. Asut tyylikkäissä huoneissa, joissa on vaalea, pohjoismainen sisustus, kalanruotoparketti ja katto korkealla. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Kööpenhaminan rautatieaseman naapurissa, Tivoliin on vain lyhyt kävelymatka ja Nyhavn ja Ströget sijaitsevat myös kävelymatkan päässä, joten Villa Copenhagen on kuin pieni keidas kaupungin sydämessä.

Hotellissa on lämmitetty ulkouima-allas ylhäällä terassilla, jolta on näkymät Kööpenhaminan kaduille päin. Voit rentoutua Bali-vuoteessa, pulahtaa uimaan tai tilata virkistäviä juomia allasbaarista. Jos mieluummin haluat treenata, hotellissa on kuntosali. Hotellin saunassa on mukava rentoutua kaupungilla vietetyn päivän jälkeen. Jos haluat tutustua Kööpenhaminan nähtävyyksiin polkupyörällä huristellen, voit vuokrata pyörän hotellista. Pyörällä pääsee kätevästi myös jollekin kaupungin uimarannoista.

Villa Copenhagenin katolla on puutarha, jossa viljellään kasveja ja yrttejä, joita käytetään hotellin ravintolassa. Täällä valmistetaan korkealaatuista ruokaa ja pääpaino on orgaanisessa ruuassa. Ravintolassa pyritään vähentämään ruokajätettä ja -hävikkiä. Nauti hyvä lounas tai illallinen ravintolassa ja illan päätteeksi voit nauttia drinkin hotellin baarissa. Päivällä kannattaa piipahtaa hotellin leipomossa ja tilata kahvin kanssa vastaleivottu viineri.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä