Solimar Turquoise

Agia Marina, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" Airport (CHQ): 30.5 km (37 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 100 m
  • Paikallinen keskusta: 50 m
  • Hissi: (vain päärakennuksessa)
  • Siivous (krt/vk): 7
  • Adult hotel

Tietoja hotellista

Solimar Turquoise on viihtyisä All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee lähellä Agia Marinan rantaa. Kahdesta rakennuksesta koostuvan hotellin sisustus on valoisa ja moderni, ja hotelli sopii hyvin aikuisille rauhallisen ja rentouttavan loman viettoon. Solimar Turquoisen allasalue on hotellin sydän, jossa sijaitsevat myös ravintola ja baari. Allasalueella voit rentoutua aurinkotuolissa tai nauttia virkistävän juoman allasbaarissa. All Inclusive sisältyy hintaan, joten voit viettää erittäin mukavan loman.

Jos haluat lähteä tutustumaan Solimar Turquoisen lähiympäristöön, lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Agia Marinan keskusta, jossa on hyvä valikoima ravintoloita, baareja ja kauppoja. Voit myös ottaa bussin Haniaan, jossa on vanha venetsialainen satama, vilkkaat Vanhankaupungin kujat ja runsaasti ravintoloita ja kauppoja. Jos haluat lähteä päiväretkille saaren muihin osiin, suosittelemme vuokramaan auton tai osallistumaan Tjäreborgin mielenkiintoisille retkille. Voit valita kaikenlaisista aktiviteeteista mielesesi, esimerkiksi vaellus- tai pyöräretken, jeeppisafarin tai sukellusretken. Jos haluat pysyä veden pinnan yläpuolella, voit varata veneretken, ja jos pidät ruoasta ja juomasta, voit osallistua illallisretkelle.

Solimar Turquoisessa on tyylikkäästi sisustettuja kahden hengen huoneita ja juniorsviittejä, joihin mahtuu jopa neljä henkeä. Kaikissa huoneissa on parveke, joista osa on maan tasalla, ja näkymät on ympäristön suuntaan.

Hotellissa on ikäraja 18 vuotta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä