Hotel El Castell

Sant Boi de Llobregat, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Barcelona–El Prat Airport (BCN): 8.7 km (13 mins)

Tietoja hotellista

Hotel El Castell sijaitsee keskustassa, ja Barcelonan satama ja Camp Noun stadion 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 14,1 km:n päässä kohteesta La Rambla ja 14,3 km:n päässä kohteesta Plaça de Catalunya. Kaikkien 47 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Majoituspaikan ravintola, Restaurant Blanc i Negre, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu Välimeren keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Käytössäsi on allasbaari sekä 6 baaria. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 150 EUR per majoitustila per yöpyminen (veloitetaan alle 25 vuoden ikäisiltä)
  • Kaupungin perimä vero: 0.66 EUR per henkilö per yö korkeintaan 7 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 17 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 14 EUR aikuisille ja 14 EUR lapsille
  • Pitkitetyn pysäköinnin lisämaksu: 8 EUR per yö
  • Lemmikit: 8 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuode: 20.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Enintään 2 korkeintaan 2 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä