Rixos Premium Saadiyat Island

Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lippu - Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema (AUH): 35.2 km (28 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 11 km
  • Baari: 6 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 5
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Rixos Premium Saadiyat Island -hotellissa voit viettää ylellisen ja perheystävällisen All Inclusive -loman lähellä rantaa ja nauttia hotellin monipuolisista palveluista. Abu Dhabissa sijaitsevassa hotellissa moderni sisustus on taitavasti yhdistetty perinteisempään tyyliin.

Hotellin laajasta ravintolatarjonnasta löytyy varmasti sopiva jokaiseen makuun. Tarjolla on kaikkea mahdollista paikallisista herkuista kansainvälisiin ruokiin. Hotellissa on myös laaja valikoima erilaisia baareja, joista voit tilata kaikkea raikkaista mehuista ja snackseista moderneihin cocktaileihin ja klassisiin juomiin. Jotta pääset nauttimaan helposta lomailusta, All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Rixos Premium Saadiyat Island -hotellin uima-altaat soveltuvat täydellisesti auringosta, uimisesta ja peuhaamisesta nauttimiseen. Hotellin suurella allasalueella voit rentoutua mukavassa aurinkotuolissa loikollen ja välillä pulahtaa virkistävään altaaseen. Lapset voivat leikkiä aaltoaltaassa tai vesileikkipuistossa.

Sinulle, joka kaipaat täydellistä rentoutumista, hotellin spa-osastolla on lämmitetty uima-allas sekä mahdollisuus varata erilaisia länsimaisia ja perinteisiä itämaisia hoitoja. Kun haluat treenata ja urheilla lomasi aikana, Rixos Premium Saadiyat Island -hotellissa on kuntosali ja tenniskenttä sekä voit pelata tennistä ja koripalloa tai osallistua ryhmäliikuntatunneille ja joogaan. Lapsille on kansainvälinen lastenkerho ja leikkipaikka.

Hotellin tyylikkäät ja tilavat huoneet on sisustettu ylellisyyttä ja mukavuutta korostaen. Huoneista on panoraamanäkymät kimaltelevan mereen tai vehreän puutarhan suuntaan.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä