NURA Condor

Playa de Palma, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 400 m
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 7.6 km (8 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä rantahotelli sijaitsee saaren etelärannikolla suhteellisen rauhallisella paikalla. Linkki joukkoliikennejärjestelmään on alle 100 metrin päässä, joten retkiä kaupungin keskustaan ja sen monipuolisiin kauppoihin ja viihdepaikkoihin, ravintoloihin, klubeihin ja baareihin on helppo tehdä. Kaunis saari tarjoaa vetovoimaa jokaiseen makuun, joten kukaan ei jää kyllästymään.

3 yhden hengen huonetta ja 27 kahden hengen huonetta sijaitsevat 4 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Aulan vastaanottotiskillä on henkilökuntaa kellon ympäri. Hotelli tarjoaa matkatavarasäilytyspalvelun, tallelokeron, lastenvahtipalvelun, lääketieteellisen avun, pesulapalvelun, konferenssihuoneen ja kolikoilla toimivan pesulan. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on parveke tai terassi. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (maksullinen) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Kelistä riippumatta asiakkaat voivat aina löytää virvokkeita kahdesta sisä- ja ulkouima-altaasta. Käytettävissä on terassi, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on myös allasbaari. Hotelli tarjoaa laajan ulkourheiluohjelman, mukaan lukien pyöräily-/maastopyöräily, tennis, rantalentopallo ja paddle-tennis. Vesihiihtoa, melontaa, melontaa ja sukellusta on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali, pöytätennis ja biljardi. Wellness-alueella on spa ja solarium. Toimintakoordinaattorit järjestävät viihdeohjelmaa aikuisille ja lapsille.

Ruokailutilassa on ravintola, jossa on ilmastointi ja baari. Puolihoidon voi varata. Aamiaiseksi ja illalliseksi valmistetaan joka päivä herkullinen ja monipuolinen buffet, ja lounaaksi voi tilata kiinteän menun. Hotelli tarjoaa myös välipaloja. Hotelli tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä