Hotel Moon Dreams Calabahia

Rincón de la Victoria, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 50 m
  • Lentokenttä Málagan lentoasema (AGP): 26.9 km (22 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee vain 60 metrin päässä rannasta ja 15 minuutin päässä Málagan keskustasta yhdellä Costa del Solin hiljaisimmista alueista. Hotellia ympäröivät rannat, ja se tarjoaa täydellisen tukikohdan vesiurheilulle, golfille ja retkille upeille alueellisille nähtävyyksille. Malagan lentokenttä on vain 20 minuutin (noin 25 km) päässä.

Hotellissa on 95 huonetta, joista 3 juniorsviittiä, 4 sviittiä ja 83 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 5 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Siellä on myös useita kauppoja, joissa on mukava kävellä ja selata. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Huoneissa on ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös jääkaappi. Puhelin, TV, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja bidee. Saatavilla on myös hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Virkistävät juomat allasbaarissa ja rentouttava kylpytynnyri tarjoavat täydellisen tavan rentoutua. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Aktiiviset asiakkaat voivat nauttia pyöräilystä/maastopyöräilystä. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, turkkilainen sauna, hierontahoitoja ja solarium. Lapsista pidetään hyvää huolta lastenkerhossa.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, ruokasali, kahvila ja baari. Puolihoito on tarjolla ateriavaihtoehtona. Aamiainen ja kiinteä illallismenu tarjoillaan joka päivä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä