JA Lake View Hotel

Jebel Ali Village, Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lippu - Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 500 m
  • Lentokenttä Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB): 65.7 km (57 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä ekohotelli on ihanteellinen aktiivisille lomailijoille, nuorille ja luonnon ystäville, ja se sijaitsee rauhallisella alueella Dubaissa aivan meren rannalla.

Lomakeskuksessa on hissi ja 348 huonetta. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja pankkiautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa (ilman lisämaksua) mahdollistaa asiakkaiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Lomakeskuksessa on tilat, joihin pääsee pyörätuolilla. Siellä on myös useita kauppoja. Kompleksin tontilla on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita palveluja ovat kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluita ja tiloja ovat 24h vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, hälytyspalvelu, pesulapalvelu, kampaamo, sivupalvelu ja hotelli lääkäri. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Luentoja, esitelmiä ja kokouksia voidaan pitää yhdessä viidestä konferenssihuoneesta.

Huoneissa on keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi takaa miellyttävän lämpötilan. Useimmissa majoitusyksiköissä asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on king-size-vuode ja vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Siellä on myös tallelokero ja kirjoituspöytä tai lisämaksusta minibaari. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Puhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme. Hiustenkuivaaja, meikkipeili, kylpytakit ja puhelin ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Lomakeskuksessa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Vieraat voivat vilvoitella yhdessä 7:stä ulkouima-altaasta. Siellä on myös lasten uima-alue. Poreallas kutsuu vieraat rauhoittamaan lihaksiaan, ja allasbaari huolehtii nälkäisistä vatsoista. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Lomakeskuksen laaja valikoima aktiviteetteja varmistaa, että joka päivä on jotain uutta tekemistä, mukaan lukien tennis, rantalentopallo, golf, viheriö, paddle-tennis, jousiammunta, ratsastus ja lenkkeily. Vieraat voivat osallistua kattavaan vesiurheiluohjelmaan, joka sisältää vesihiihtoa, purjehdusta, katamaraanilautailua, melontaa, sukellusta ja vesiurheilua sekä leijalautailua ja banaaniveneretkiä maksua vastaan. Kompleksi tarjoaa lukuisia sisäurheilulajeja, kuten kuntosalin, pöytätennistä, sulkapalloa, biljardia, squashia, joogaa, callisthenicsia ja aerobicia tai maksullista tikkaa. Lomakeskuksessa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneussalonki ja hierontahoitoja. Muita vapaa-ajan aktiviteetteja ovat viihdeohjelma, lastenkerho, lasten disko ja elävää musiikkia.

Ruokailutiloihin kuuluu 3 ravintolaa, ruokasali, kahvila, baari ja aulabaari. Virkistävät juomat rantabaarissa ovat täydellinen tapa nauttia lämpimästä säästä. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito, täysihoito ja all inclusive. All-inclusive-vieraita odottavat erikoislisät – välipalat sekä valikoima alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia. Aamiainen, brunssi, lounas ja päivällinen tyydyttävät isot ja pienet. Gluteenittomia aterioita, kasvisruokia ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Vauvanruoka (tilauksesta) huolehtii pienten hyvinvoinnista. Show-ruoanlaitto on erityisen erityinen vetonaula.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä