Intercontinental San Diego

San Diego, Yhdysvallat Lippu - Yhdysvallat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä San Diego International Airport (SAN): 4.1 km (9 mins)
  • Uima-allas: On
  • Hissi

Tietoja hotellista

Intercontinental San Diego sijaitsee keskeisellä alueella, jonka lähellä on USS Midway Museum | Intercontinental San Diego sijaitsee keskeisellä alueella, jonka lähellä on USS Midway Museum. Myös Maritime Museum of San Diego on lähistöllä. Tämän 4 tähden hotellin lähellä sijaitsee San Diego Convention Center ja Petco Park.

Kaikissa 400 huoneessa on ilmastointi ja niiden varusteluun kuuluu minibaari sekä äly-tv:t. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton jakiinteä). Huoneissa on yksityinen kylpyhuone, ja niiden varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu tallelokero, työpöytä ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut).

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut.

Tämän hotellissa ravintolan, Vistal, joka on yksi sen 2 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu amerikkalainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 3 baarissa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin kello 6.0011.00.

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesulapalvelu. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 15 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen itsepalvelupysäköinti.

Kuljetuspalvelut

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä