South Pearl Apart Complex

Sozopol, Bulgaria Lippu - Bulgaria

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • kuntosali
  • Lentokenttä Burgasin kansainvälinen lentoasema (BOJ): 47.0 km (42 mins)

Tietoja hotellista

South Pearl Apart Complex sijaitsee merenrannalla, ja Kavatsin ranta sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Sveti Zossim Chapel 8 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas huoneistohotelli sijaitsee 3 km:n päässä kohteesta Harmanin ranta ja 4,5 km:n päässä kohteesta Sozopolin keskusranta. Tässä majoituspaikassa on 44 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on jääkaappi ja liesi. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja oleskelualue. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös ulkouima-allas. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Majoituspaikan baari/aulabaari, Sea Garden, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu Välimeren keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki allasbaarissa. Lisämaksusta voit ostaa myös mannermaisen aamiaisen. Majoituspaikka on suljettu 10. syyskuuta –

  1. toukokuuta.
    • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 4.00 EUR per henkilö
    • Lentokenttäkuljetusmaksu: 50.00 EUR per ajoneuvo menopaluu
    • Lemmikit: 25 EUR per lemmikki per yöpyminen
    • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
    • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
    • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
    • Vauvansänky: 5.0 EUR per yö

    Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

    • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä