Hotel Paradise Residencial

Cala Ratjada, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 79.9 km (1 hour 4 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä keskeisellä paikalla Cala Ratjadassa sijaitseva hotelli on noin 500 metrin päässä hiekkarannalta.

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja tiloja ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan) tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi takaa miellyttävän lämpötilan. Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke. Huoneissa on parivuode tai vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Minikeittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Puhelin, TV, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme, poreamme ja bidee. Hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Allasalue, johon kuuluu 2 ulkouima-allasta ja sisäuima-allas, sopii erinomaisesti treenaamiseen tai vain rentoutumiseen. Nuoremmat uimarit voivat roiskua lasten uima-alueella. Virkistävät juomat allasbaarissa ja rentouttava kylpytynnyri tarjoavat täydellisen tavan rentoutua. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotelli tarjoaa ulkoilua, kuten pyöräilyä/maastopyöräilyä, tennistä, golfia ja ratsastusta. Hotellissa on tarjolla snorklausta ja sukellusta, joten se sopii myös vesiurheilun harrastajille. Kuntosali on täydellinen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. Hotellissa on wellness-alue, jossa on sauna.

Ruokailutilassa on ravintola ja baari. Puolihoidon voi varata. Mannermainen aamiainen, lounas ja illallinen houkuttelevat vieraita laajalla valikoimalla ruokia. Gluteenittomia aterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä