Radisson RED London Greenwich The O2

Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta Lippu - Yhdistynyt kuningaskunta

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Gatwickin kansainvälinen lentoasema (LGW): 72.1 km (53 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytys, tallelokero ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Käytettävissä on hissi ja pyörätuolilla esteettömiä palveluita. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Muita mukavuuksia ovat puhelin, satelliittitelevisio, radio ja WiFi (ei lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Virkistävä uinti sisäuima-allaskompleksissa on loistava tapa rentoutua. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, kuntosali, biljardi, kylpylä ja sauna. Iltaohjelmaan kuuluu elävää musiikkia.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, kahvila ja baari. Aamiainen ja lounas tarjoavat kulinaarisia herkkuja joka päivä. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä