Hotel Kathrin Beach

Adele, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 10 m
  • Lentokenttä Heraklion International Airport, “Nikos Kazantzakis” (HER): 75.7 km (1 hour 4 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Täydellistä matkamuistoa etsivät asiakkaat löytävät sen varmasti lahjatavarakaupasta. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluita ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää housuprässi. Puhelin, TV, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksissa on lasten uima-alue, ja se sopii ihanteellisesti treenaamiseen tai vain rentoutumiseen. Saatavilla on aurinkoterassi, aurinkotuoleja ja -varjoja. Virkistäviä juomia tarjoillaan allasbaarissa. Hotelli tarjoaa ulkoilua, kuten pyöräilyä/maastopyöräilyä, rantalentopalloa, lentopalloa, hullugolfia ja ratsastusta. Vesihiihtoa, purjelautailua, banaaniveneretkiä, melontaa, snorklausta ja sukellusta on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, pöytätennistä, biljardia ja tikanheittoa. Wellness-alueella on tarjolla spa- ja hierontahoitoja. Iltaisin asiakkaat voivat rentoutua elävän musiikin parissa.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, aamiaishuone, kahvila ja baari. Puolihoidon voi varata. Aamiainen, lounas ja kattava illallisbuffet tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa. Saatavilla on myös erityisiä kulinaarisia vaihtoehtoja, kuten dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä