Sorell Hotel St. Peter

Zurich, Sveitsi Lippu - Sveitsi

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Zurich airport (ZRH): 11.8 km (19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Hotellin palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteetön pääsy ja hissi. Elokuvan ystävät löytävät varmasti etsimänsä elokuvateatterin listalta. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Huoneissa on keskuslämmitys. Mukavuuksiin kuuluu housuprässi ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily, tennis ja hullu golf. Urheilun ystäville tarjotaan myös laaja valikoima sisäaktiviteetteja, kuten kuntosali, biljardi, keilailu, squash ja aerobic. Elävä musiikki ja tanssiklubi ovat myös viihdevaihtoehtoja.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, kahvila ja baari. Aamiainen ja lounas tarjoavat kulinaarisia herkkuja joka päivä. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä