Fergus Club Mallorca Waterpark

Magalluf, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 28.5 km (24 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Tietoja hotellista

Tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee 300 metrin päässä hiekkarannalta, helpon matkan päässä baareista, ravintoloista, bussipysäkeistä, supermarketeista, kaupungin keskustasta ja matkailuneuvonnasta. Lähimmät kaupungit ovat Palma De Mallorca (17 km), Palmanova (3 km) ja Santa Ponsa (9 km). Pääset hotellilta: Western Water Park (3 km), PMI-lentokenttä (25 km), Pirates Adventure (700 m), diskot (300 m) ja House of Katmandu (700 m).

Vieraiden käytössä on 656 huonetta 4-kerroksisessa päärakennuksessa ja useissa apurakennuksissa. Englantia ja saksaa puhuva henkilökunta aulan vastaanotossa on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja pankkiautomaatti. Vieraille on tarjolla langaton internetyhteys (ilman lisämaksua). Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on tilat pyörätuolilla ja 12 hissiä. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Pysäköintiä varten on käytettävissä autotalli. Muita palveluja ovat lääkintäapu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Tallelokero tarjoaa turvallisen säilytystilan vieraiden henkilökohtaiselle omaisuudelle. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Muita ominaisuuksia ovat internetyhteys, puhelin ja tv. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata 16 pyörätuoliystävällistä huonetta, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Ulkoalueella on 3 uima-allasta. Puhdasta rentoutumista porealtaassa (ilman lisämaksua), hauskanpitoa vesiliukumäellä ja virkistäviä juomia allasbaarissa – asiakkaat kokevat, kuinka rikas ja monipuolinen päivä vedessä voi olla. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ulkourheilulajeja, kuten pyöräilyä/maastopyöräilyä, tennistä ja hullugolfia. Asiakkaat voivat myös pelata golfia maksua vastaan. Purjelautailua, purjehdusta, melontaa ja sukellusta on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali ja urheilukenttä. Wellness-alueella on spa, höyrysauna ja kauneussalonki. Hotelli tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ja viihdevaihtoehtoja, kuten viihdeohjelmaa, lastenkerhon ja tanssiklubin.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, baari ja aulabaari. Lämmin vieraanvaraisuus ja kodikas ilmapiiri odottavat vieraita 2 savuttomassa ravintolassa. Puolihoidon voi varata. Herkullinen ja monipuolinen buffet odottaa vieraita aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös gluteenittomia aterioita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä