Soho Boutique Castillo de Santa Catalina - Adults Recommended

Málaga, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 1000 m
  • Lentokenttä Málagan lentoasema (AGP): 20.6 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee ylellisellä El Limonarin alueella Málagassa, 650 m La Caletan rannalta, noin 1,5 km ravintoloista ja noin 2 km Castillo de Gibralfarosta. Se sijaitsee 3 km:n päässä Picasso-museosta ja Carmen Thyssen -museosta ja noin 4 km:n päässä kaupungin keskustasta ja Plaza de la Constitucionista. Maria Zambrano Malagan rautatieasema on noin 5 km:n päässä, samoin kuin keskuslinja-autoasema. Se on noin 13 km:n päässä Malagan lentokentältä.

Hotellissa on 8 savutonta huonetta, jotka sijaitsevat 4 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Hotellin palveluihin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero ja pankkiautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla matkustaville vieraille on tarjolla pysäköintipaikkoja. Muita palveluja ovat lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Faksi on käytettävissä vieraiden liike- ja viestintätarpeita varten.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, tv ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja tupakointihuoneita.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily, golf ja ratsastus. Vesiurheilun harrastajille tarjotaan sukellusta. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali ja biljardipöytä. Wellness-alueella on sauna, hierontahoitoja ja solarium.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, mukaan lukien ravintola (syöttötuoleilla), aamiaishuone, kahvila ja baari. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Mannermainen buffetaamiainen ja illallinen tarjoavat kulinaarisia herkkuja joka päivä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä