Naama Bay Promenade Beach Resort

Naama Bay, Egypti Lippu - Egypti

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Etäisyys rannalta: 100 m
  • Lentokenttä Sharm el-Sheikh International Airport (SSH): 12.1 km (15 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä lomakeskus sijaitsee kuuluisan Naama Bayn sydämessä Siinain niemimaalla. Sillä on yksityinen ranta (noin 20 metrin päässä) ja se on lähellä maailmankuuluja sukelluskohteita. Naaman keskusta on noin 250 metrin päässä ja Ras Muhammadin kansallispuistoon on noin 45 minuutin ajomatka. Alueen kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Dahab (noin 2 tunnin ajomatkan päässä), Nuweiba ja St Catherine (vain 2 tuntia ja 40 minuuttia) sekä Taba Heights (noin 3 tuntia ja 20 minuuttia). Hotelli on noin 11 km:n päässä Sharm El Sheikhin keskustasta. Sharm El Sheikin lentokenttä sijaitsee lähellä Ras Nasrania Sharm El Sheikhin koillisosassa. Se on 10 km (20 minuutin ajomatkan) päässä hotellista.

Asiakkaiden valittavana on 2 juniorsviittiä, 17 sviittiä, 152 yhden hengen huonetta ja 349 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 3-kerroksisessa päärakennuksessa ja 5-kerroksisessa apurakennuksessa. Sisään- ja uloskirjautuminen on helppoa tässä kompleksissa, jossa on 24h-vastaanotto ja hissi. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytys, tallelokero, pankkiautomaatti ja juomaautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Siellä on useita kauppoja, mukaan lukien supermarket. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Lisäpalveluihin kuuluvat leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai parkkihalliin (ei lisämaksua). Muita palveluita ovat 24h-vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäpalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, hälytyspalvelu, pesulapalvelu, kampaamo, kolikkopesula ja hotellibussi. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan) tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Bisneskeskuksessa on faksi, joka auttaa asiakkaita heidän liike- ja viestintätarpeissaan.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Siellä on myös silitysvälineet ja housuprässi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Kompleksissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Makean veden allaskompleksissa on lämmitetyt ulkouima-altaat ja lasten alue. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä. Saatavilla on aurinkoterassi, aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotelli tarjoaa laajan ulkourheiluohjelman, kuten pyöräilyn/maastopyöräilyn, tenniksen, rantalentopallon, kalastusta ja ratsastusta. Vieraat voivat osallistua kattavaan vesiurheiluohjelmaan, joka sisältää vesihiihtoa, vesihiihtoa, purjehdusta, melontaa, snorklausta ja vesiurheilua sekä purjelautailua, melontaa, banaaniveneajelua, melontaa ja sukellusta maksua vastaan. Urheilun ystäville tarjotaan myös laaja valikoima sisäaktiviteetteja, kuten kuntosali, pöytätennis, biljardi, darts ja aerobic. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneussalonki ja hierontahoitoja. Vapaa-ajan palveluihin kuuluu viihdeohjelmaa, lastenkerho, elävää musiikkia, tanssikerho ja yökerho.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, jossa on ilmastointi, ruokasali, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito, täysihoito ja all inclusive. Aamiaisen lisäksi kompleksi tarjoaa myös lounaan ja illallisen à la carte. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Kompleksi tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja. Hotelli tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä